Skip to main content

Στήλας (μάνατζερ): Γιορτή και παγκόσμια διαφήμιση για τον Άρη η Μπόκα

Ο ατζέντης που έτρεξε την οριστικοποίηση του συγκεκριμένου αγώνα μίλησε για τις προεκτάσεις που θα έχει για τον σύλλογο αυτή η αναμέτρηση

Για τις λεπτομέρειες του μεγάλου φιλικού αγώνα ανάμεσα τον Άρη και τη Μπόκα Τζούνιορς αλλά και τις προεκτάσεις που θα έχει για τους «κιτρινόμαυρους» μία αναμέτρηση τέτοιου βεληνεκούς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», ο Ρήγας Στήλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ατζέντης που έτρεξε την οριστικοποίηση του συγκεκριμένου αγώνα:

Ο κ. Στήλας τόνισε αρχικά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Η διαφορά της ώρας μας δημιούργησε πρόβλημα στην επικοινωνία και μέναμε ώρες ξάγρυπνοι για να κανονίσουμε αυτό το φιλικό. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο, η Μπόκα βρίσκεται στην έναρξη του πρωταθλήματος, έπρεπε να βρούμε τις κατάλληλες ημερομηνίες για να πάρουμε και την επίσημη απάντηση.

Επιδιώξαμε, πιέσαμε, προσπαθήσαμε και το καταφέραμε για τις 27 Σεπτεμβρίου. Έπρεπε να είναι στο επίσημο καλεντάρι της FIFA, η Μπόκα έχει διεθνείς παίκτες και όλο το εγχείρημα έπρεπε να είναι σύμφωνα με το καλεντάρι».
 
Για το γεγονός ότι ο Αρης παίζει στην Football League και πόσο αυτό επηρέασε τις επαφές είπε: «Ναι υπήρχαν ορισμένες αντιστάσεις, αλλά υπάρχουν και άριστες σχέσεις. Οπότε το ένα κέρδισε το άλλο. Μέτρησε η προηγούμενη αναμέτρηση με την Μπόκα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».
 
Για το θέμα των αεροπορικών εισιτηρίων τόνισε: «Θα πρέπει να βρούμε τις προσαρμοσμένες ώρες γιατί οι πτήσεις δεν ήταν απευθείας. Έπρεπε να έρθουν όσο γίνεται πιο γρήγορα αλλά και στην επιστροφή. Χρειαστήκαμε δέκα ημέρες για να κλείσουμε τα εισιτήρια, θα έρθουν μέσω Ρώμης και θα έρθουν το απόγευμα στις 25 Σεπτεμβρίου».
 
Για το αν θέλουν και αυτοί ένα δυνατό φιλικό, σε μία έδρα που θα θυμίζει Αργεντινή είπε: «Και ο ίδιος ο προπονητής το έχει επιβεβαιώσει, θέλουν να έρθουν να μας παρουσιάσουν το αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Θα είναι μία τεράστια γιορτή. Βέβαια από τότε, από το προηγούμενο φιλικό, έχουν αλλάξει οι εποχές και οι περισσότερες ομάδες στην Αργεντινή στηρίζουν τους νεαρούς παίκτες. Έχουν τα αστέρια τους αλλά παίζουν και πολλοί νεαροί παίκτες.
 
Συνεχίζοντας ο κ. Στήλας είπε: «Όλο αυτό ξεκίνημα από μία κουβέντα που είχα με τον κ. Μυροφορίδη, από μία ιδέα που είχα και την κάναμε πράξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά και τον κ. Μυροφορίδη. Χρειάζονται κάποιες… πινελιές ακόμα για να ολοκληρωθεί το παζλ. Κάποια οργανωτικά θέματα όπως η διαμονή της Μπόκα. Θέλουμε να έχουμε και μία περαιτέρω συνεργασία με την Μπόκα και σε αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
 
Ο κ. Στήλας είπε επίσης: «Είναι μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία τεράστια γιορτή. Και ο Αρης το έχει ανάγκη, και η χώρα μας που περνάει δύσκολα» και πρόσθεσε: «Ο δωδέκατος παίκτης που είναι ο κόσμος του Αρη είναι ότι καλύτερο. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια αλλά η ψυχολογία είναι το στοιχείο που μπορεί να σου δώσει τεράστια ώθηση. Είναι το Α και το Ω. Αυτό κοιτάνε να πάρουν πρώτα οι προπονητές από τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά πρέπει να έχεις και ταλέντο, αλλά η ψυχολογία είναι το βασικό».