Skip to main content

Στίγκερς: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε από εδώ και πέρα»

Για τη νίκη επί της Καβάλας αλλά και τις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ μίλησε ο Ντάντε Στίγκερς.

Ο Ντάντε Στίγκερς σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Καβάλα και αυτές που έρχονται για τα πλέι οφ.

 
Αναλυτικά:
 
Για το παιχνίδι με την Καβάλα: "Η άμυνα που παίξαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια νίκη όλης της ομάδας, ανήκει σε όλους, δουλέψαμε συλλογικά και έτσι ήρθε η νίκη, Προσωπικά μου αρέσει πολύ η άμυνα και προσπαθώ να παίζω καλά".
 
Για την σειρά των πλέι οφ: "Στο χθεσινό (20/04) παιχνίδι παλέψαμε σκληρά, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στα πλέι οφ δεν θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Ο στόχος μας για την συνέχεια είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".
 
Για το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ έναντι των άλλων ομάδων: "Είμαστε μια οικογένεια στον ΠΑΟΚ, δεν τα παρατάμε ότι και να γίνει μέσα στο παιχνίδι. Παίζουμε ομαδικά και αυτό μας βοηθά, δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη αλλά μέσα από το παιχνίδι της ομάδας πάντα βρίσκεται κάποιος να βάλει τους πόντους. Είναι σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι, είμαστε δεμένοι ως ομάδα, αυτό είναι το πλεονέκτημα μας".
 
Για την προσωπική του απόδοση: "Εγώ προσπαθώ πάντα να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ίσως αποδειχθεί ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Έχω καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό πιστεύω".