Skip to main content

Στίγκερς: «Δεν βλέπουμε την ώρα για τα πλέι οφ»

Ενθουσιασμένος από την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις ο Νταντέ Στίγκερς.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη ο Νταντέ Στίγκερς. Σε αυτή αναφέρθηκε στο επίπεδο των «ασπρόμαυρων», τα πλέι οφ που ξεκινάνε το σαββατοκύριακο ενώ έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να είναι δίπλα στην ομάδα.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
«Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη από την Ελλάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς όμως η Kashondra δεν μπορεί να μείνει άλλο γιατί δουλεύει. Πρόσφατα αγοράσαμε και σπίτι και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και οι δύο. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν υποχρεώσεις, αλλά εύχομαι να είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά και να έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να είμαστε στην όμορφη Θεσσαλονίκη». 
 
Για το επίπεδο της ομάδας και τα πλέι οφ: «Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι σαφώς πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από ότι στην Κύπρο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, το έδειξε άλλωστε η ομάδα όλη την χρονιά, αλλά και στα τελευταία παιχνίδια που είμαι κι εγώ και έχω και εικόνα για το τι συμβαίνει εδώ. Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι τα πλέι οφ στην Ελλάδα, αλλά γενικά είναι μία άλλη ιστορία αυτή η διαδικασία, νομίζω ότι παντού και πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ελπίζω ότι θα πάμε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι μας πάντως δεν βλέπουμε την ώρα για να ξεκινήσουμε».
 
Για το μήνυμα που έστειλε στους φιλάθλους: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο κι αυτό περιμένουμε να γίνει σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ. Ένα έχω να πω στους φιλάθλους μας... Συνεχίστε να είστε δίπλα μας κι εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στο γήπεδο για να πετύχουμε».