Skip to main content

Στη Βαρσοβία ο Μπουτάρης για την προβολή της Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας θα μεταβούν στην Πολωνία από τις 2 έως τις 4 Απριλίου.

Τουριστικό άνοιγμα στη Βαρσοβία της Πολωνίας θα πραγματοποιήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 4 Απριλίου. Για το σκοπό αυτό και στο πλαίσιο της δράσης «Διπλωματία Πόλεων» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας θα μεταβούν στην Πολωνία, η οποία θεωρείται τουριστικά ανερχόμενος στόχος.

Κατά την επίσκεψή τους στην Πολωνία, το τμήμα Τουρισμού διοργανώνει εκείνες τις ημέρες ημερίδα και παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στη Βαρσοβία. Συγκεκριμένα, στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η πόλη ενώ εκπρόσωποι του τουριστικού και επιχειρηματικού τομέα θα συναντηθούν με αντίστοιχους Πολωνούς επαγγελματίες κατά τη διάρκεια Β2Β συναντήσεων.

Με τον τρόπο αυτό, η δημοτική αρχή εκτιμά ότι θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους κλάδους της οικονομίας να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους στο ξένο κοινό, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη πόλο προσέλκυσης επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτόρων, φοιτητών, συνεδρίων, εκθέσεων, εμπορίου αλλά και γαστρονομικών εκδηλώσεων.