Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη σχεδιάστρια της Disney για το Comic Con 3

Τριήμερη δράση στο πλαίσιο του φεστιβάλ, που πργματοποιείται από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, διοργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία The Comiccon

Τριήμερη δράση στο πλαίσιο του φεστιβάλ «The Comic Con 3» που πραγματοποιείται στις 5, 6 και 7 Μαΐου 2017, στην Αποθήκη Γ΄ του ΟΛΘ, διοργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία The Comiccon p.c.

Στόχος της διοργάνωσης που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, με επίκεντρο τον κόσμο των κόμικς, είναι να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια στέγη όλους τους λάτρεις της 9ης τέχνης.

Στις εκδηλώσεις που πλαισιώνονται από παρουσιάσεις περιοδικών, ταινιών, κοστουμιών και άλλων σχετικών αντικειμένων, θα πάρουν μέρος σημαντικοί καλλιτέχνες του χώρου, όπως οι Paolo Mottura, Mike Collins, Thierry Capezzone, Erza – Cosplay, William Simpson, Guillermo Ortego, Cameron Stewart και περισσότεροι από 40 Έλληνες δημιουργοί.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει:

- Εργαστήριο για παιδιά με τη σχεδιάστρια της Disney, Giada Perissinotto, σχεδιάστρια της Disney, στις 6 Μαΐου 2017, στην Αποθήκη Γ΄ (ΟΛΘ)

- Έκθεση του costume illustrator, Christian Cordella, από 1 έως 7 Μαΐου 2017, στο γυάλινο περίπτερο του Κήπου του Απογευματινού Ήλιου, στη Νέα Παραλία

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, δείτε εδώ.
Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, εδώ.