Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Παπανδρέου το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

Ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει παρών και οργανώνει την αυτόνομη κάθοδο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις επόμενες εκλογές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Γιώργος Παπανδρέου εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου, προκειμένου να προωθήσει την αυτόνομη συμμετοχή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, μετά το ναυάγιο στις συνεννοήσεις για συνεργασίες με τα άλλα κόμματα και ειδικά με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο κ. Παπανδρέου και τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ξεκινούν πλέον περιοδείες ανά την Ελλάδα, με την αρχή να έχει γίνει ήδη από την Πάτρα, όπου ο κ. Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «είμαι αποφασισμένος οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, να βρουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο χέρι κάθε πολίτη» και «θα μπω ξανά μπροστά, αλλά σας χρειάζομαι όλους, κάθε προοδευτική φωνή».

«Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σκοπεύει να μιλήσει 'τη γλώσσα της αλήθειας' για όσα έχουν συμβεί στην χώρα, προκειμένου η συζήτηση να καταλήξει σε πιο σωστά συμπεράσματα, με τη νηφαλιότητα που δίνει η απόσταση έξι χρόνων από το 2010 και να οικοδομηθούν έτσι οι βάσεις για έξοδο της χώρας από την κρίση και για μία επόμενη μέρα που θα είναι βιώσιμη και με βιώσιμες θέσεις εργασίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα.

Προσδοκία και του Κινήματος πάντως είναι να συσπειρώσει τις ευρύτερες δυνάμεις του χώρου, δηλαδή να παίξει το ρόλο που επιδίωξε να παίξει και το ΠΑΣΟΚ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και κατά το Κίνημα απέτυχε...