Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπολτ

Όσοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το διήμερο του παγκοσμίου τελικού στίβου είναι τυχεροί. Ο Γιουσέιν Μπόλτ από το μεσημέρι …πατάει Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του Γιουσέιν Μπόλτ στην Θεσσαλονίκη (Πέμπτη 10/9) αναμφισβήτητα αποτελεί μεγάλο γεγονός όχι μόνο για την πόλη αλλά γενικότερα για την χώρα μας. ο άνθρωπος που έσπασε τα χρονόμετρα στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο θα τρέξει στο αγώνισμα των διακοσίων μέτρων στο τελικό των τελικών του Καυταντζογλείου και ασφαλώς θα συγκεντρώσει όλα τα φώτα σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή που φιλοξενεί η Θεσσαλονίκη.


Ποδοσφαιρικά, η συνέντευξη Τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι αντικείμενο συζήτησης στα εσωτερικά θέματα της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απάντησε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και έπεται συνέχεια. Απαντήσεις φυσικά θα δοθούν και στις διαδικτυακές ερωτήσεις που δεν είναι και λίγες. Όπως γίνεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις όλα θα εξαρτηθούν από το αγωνιστικό κομμάτι. Ναι στην εξυγίανση και στο νοικοκυριό, αλλά τα αποτέλεσμα είναι αυτά που φέρνουν την ηρεμία σε μια ομάδα. Ο αποκλεισμός μπορεί να κλόνισε όμως το στοίχημα είναι άλλο και μεγαλύτερο. Ο καιρός θα δείξει.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έθεσε βέτο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την παραχώρηση 3.000 εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του Άρη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια μειώθηκαν στο 1/3 μια και οι ανάγκες ενόψει προεκλογικών συγκεντρώσεων δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους υπεύθυνους της αστυνομίας. Τουλάχιστον η πράσινη ΠΑΕ έδειξε καλή διάθεση.       
Αυτό άλλωστε είναι και το παράπονο των οπαδών του Ηρακλή! Από την μία η διοίκηση δεν κατέθεσε αίτημα εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ, από την άλλη όμως προτρέπει όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να ταξιδέψουν μεμονωμένα. Η διαμάχη αυτή αποπροσανατολίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα και κάποιοι πρέπει να δώσουν σύντομα λύση, αλλιώς ο πόλεμος ανακοινώσεων θα αποτελεί συχνό φαινόμενο στα εσωτερικά της κυανόλευκης οικογένειας.
 

Business Story
Off