Δευτέρα 23 Απριλίου 2018
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΛΕΒΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγγραφή του Ντοριάν Λεβέκ είναι ο Δικέφαλος, με τον 27χρονο Γάλλο αριστερό μπακ να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη

Τη μετεγγραφή του Ντοριάν Λεβέκ αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες ο ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να έχει ταξιδέψει ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος είχε «κλείσει» τον 27χρονο αριστερό οπισθοφύλακα της Γκινγκάμπ, ο οποίος ήρθε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, μένοντας ελεύθερος από τον γαλλικό σύλλογο.

Ο Λεβέκ αναμένεται άμεσα να τελειώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Δικέφαλο να προχωράει μετά από αυτή την κίνηση και στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου και την επικείμενη αποχώρηση του Ζέλικο Μπρκιτς.

Ο Λεβέκ υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο στη Μπουλόν και το 2010 μετακινήθηκε στην Γκινγκάμπ, με τη φανέλα της οποίας αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια, πραγματοποιώντας 115 συμμετοχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ