Skip to main content

Δύο ώρες απαντούσε σε ερωτήσεις στη Θεσσαλονίκη ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν χτες το βράδυ κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη χτεσινοβραδινή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Les Lazaristes» και το θέμα της ήταν «Παιδεία το Μέλλον της Ελλάδας». Ο κ. Γεωργιάδης ήταν κεντρικός ομιλητής, ενώ τοποθετήσεις έκαναν μια σειρά από «γαλάζια» στελέχη της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι από τον επίσημο κομματικό μηχανισμό η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν προβλήθηκε, σε αντίθεση με τη σημερινή μεγάλη εκδήλωση στο Δημαρχείο το βράδυ, με θέμα το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Ο κ. Γεωργιάδης βγήκε δεκάδες selfie με στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ενώ χαρακτηριστικό της επιτυχίας της εκδήλωσης ήταν ότι επί δύο ώρες μετά τις τοποθετήσεις απαντούσε σε ερωτήσεις, σχετικές οι περισσότερες με την Παιδεία.

Στο στόχαστρο όλων των ομιλητών βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, με τις διάφορες κατά καιρούς δηλώσεις του, ενώ το λόγο στην εκδήλωση της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης πήραν ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Θεόδωρος Καράογλου, ο Γιώργος Ορφανός, ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Παναγιώτης Κοκκόρης κ.ά.