Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη για διήμερη επίσκεψη αύριο ο Θεοδωράκης

Θα δώσει το «παρών» σε εκδήλωση, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε το κέντρο της αλλαγής», που θα γίνει στις 20:00 στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη, ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του.

Στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που έχει καθιερώσει, θα συζητήσει μαζί με τον συγγραφέα Γιώργο Σκαμπαρδώνη για το νέο προοδευτικό κόμμα, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί με τοπικούς φορείς, ανθρώπους της παραγωγής και φίλους προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.

Η εκδήλωση, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε το κέντρο της αλλαγής», θα γίνει στις 20:00 στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή ο κ. Θεοδωράκης θα βρεθεί στη Βουλή για τα αντισταθμιστικά ανταλλάγματα της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ, ενώ το Σάββατο θα επισκεφτεί τη Σαμοθράκη και την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει ως εξής:

Τετάρτη 25/10

12.00: Επίσκεψη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, συνάντηση με τη διοίκηση και το προσωπικό.

20.00: Ανοιχτή συζήτηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον συγγραφέα Γιώργο Σκαμπαρδώνη για το νέο προοδευτικό Κίνημα στο Δημαρχείο Πυλαίας - Χορτιάτη (στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης).

Πέμπτη 26/10

11.00: Επίσκεψη στον Εύοσμο - συνάντηση με πολίτες

Παρασκευή 27/10

09.30: Βουλή - Συζήτηση για την Επίκαιρη ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον πρωθυπουργό για τα αντισταθμιστικά ανταλλάγματα της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ

Σάββατο 28/10

10.00: Θα μεταβεί στη Σαμοθράκη για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

18.30: Ανοιχτή συνάντηση με πολίτες, τοπικούς φορείς και ΜΜΕ στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη