Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη αύριο η Αντωνοπούλου - Συνάντηση με Μπουτάρη

Θα ξεναγηθεί στα έργα οδοποιίας, έργα αναμόρφωσης χώρων πρασίνων και έργα αναβάθμισης, που υλοποιήθηκαν από ωφελούμενους της κοινωφελούς εργασίας

Η πορεία των έργων της Κοινωφελούς Εργασίας στον δήμο Θεσσαλονίκης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας θα συζητηθούν σε συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, αύριο Τρίτη, στις 13:00, στο δημαρχείο της πόλης.

Στη συνέχεια, όπως γνωστοποίησε ο δήμος Θεσσαλονίκης, η αναπ. υπουργός θα ξεναγηθεί στα έργα οδοποιίας στην περιοχή της ΔΕΘ και του ΑΧΕΠΑ, στα έργα αναμόρφωσης χώρων πρασίνων στην Άνω Τούμπα, καθώς και στα έργα αναβάθμισης του 15ου Γενικού Επαγγελματικού Λυκείου, παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν με τη συμβολή των ωφελουμένων της κοινωφελούς εργασίας.

Συνολικά, σύμφωνα με τον δήμο, στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας στον δήμο Θεσσαλονίκης εργάστηκαν 580 άνεργοι σε περισσότερα από 100 έργα και παρεμβάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.