Skip to main content

Στη Θέρμη η κηδεία του άτυχου 22χρονου από το πολύνεκρο τροχαίο

Οι κηδείες οι σωροί των άλλων δύο θυμάτων του δυστυχήματος, θα μεταφερθούν στην Αλβανία όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία τους.

Σε βαρύ κλίμα κηδεύεται αυτή την ώρα στα Κοιμητήρια Θέρμης ο 22χρονος, Αντώνης, ο οποίος μαζί με άλλα δύο άτομα, έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος, υπήκοος Γερμανίας συγκρούστηκε με δύο μηχανές. Συγκλονισμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι λένε το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Αντώνη, λάτρη των μηχανών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Παπανικολάου όπου υπέκυψε στα τραύματα του. Τα μηνύματα στο προφίλ του Αντώνη Facebook από γνωστούς και φίλους δεν έχουν σταματημό.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες οι κηδείες οι σωροί των των άλλων δύο θυμάτων του δυστυχήματος, πατέρα και γιου που επέβαιναν στη δεύτερη μηχανή θα μεταφερθούν στην Αλβανία όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία τους.

Στο μεταξύ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παπανικολάου η 18χρονη κοπέλα, που επέβαινε στη μηχανή του 22χρονου. Η νεαρή είναι ακόμα σε καταστολή και παραμένει διασωληνομένη ενώ παρακολοθείται συνεχώς από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.