Skip to main content

Στη Σερβία για συναντήσεις με υπουργούς μεταβαίνει ο Κατρούγκαλος

Ο Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ θα συναντηθεί με τον υπ.Εξωτερικών Ντάτσιτς,τον υπ.Οικονομίας Κνέζεβιτς και την υπουργό Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης,Γιοκσίμοβιτς

Σειρά συναντήσεων με Σέρβους υπουργούς θα έχει κατά την τετραήμερη επίσκεψή του στο Βελιγράδι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σερβία,ο Κατρούγκαλος πρόκειται να συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Ντάτσιτς, τον υπουργό Οικονομίας Κνέζεβιτς και την υπουργό Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης κα Γιοκσίμοβιτς.

Επίσης, ο Κατρούγκαλος θα εκφωνήσει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Σερβικού Κοινοβουλίου. Περαιτέρω, θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας - Σερβίας, στο οποίο συμμετέχουν 37 ελληνικές επιχειρήσεις και 103 σερβικές, και θα συναντήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προσεκλήθη από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης».