Skip to main content

Στη Σαμοθράκη σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης

Η επίσκεψή μας στη Σαμοθράκη αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχα δώσει να βρεθώ κοντά στους κατοίκους του νησιού, είπε ο βουλευτής.

Στη Σαμοθράκη μεταβαίνει, σήμερα το πρωί, ο γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και την υφιστάμενη κατάσταση μετά τις πλημμύρες της 25ης Σεπτεμβρίου 2017.

Σε σχετική δήλωσή του, ενόψει της επίσκεψης, ο κ. Αυγενάκης σημειώνει: «Η επίσκεψή μας στη Σαμοθράκη αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχα δώσει πριν λίγους μήνες να βρεθώ κοντά στους κατοίκους του νησιού. Η ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει, εξελίσσεται, ανοίγεται στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες. Η ΝΔ βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, συνομιλεί με του πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε παραμεθόριες και απομακρυσμένες περιοχές, σε ορεινές και νησιωτικές, στο πιο μικρό νησί μας, θέλοντας ν' αφουγκραστεί το σφυγμό κάθε τοπικής κοινωνίας και ν' ακούσει, μα πάνω απ' όλα για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Για τον λόγο αυτό επισκεπτόμαστε τη Σαμοθράκη, έναν ευλογημένο τόπο, με μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη, για να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους και από κοινού να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο, καλύτερο αύριο για τον τόπο».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον κ. Αυγενάκη συνοδεύουν ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, 'Ακης Παρασκευόπουλος και τοπικά στελέχη της ΝΔ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο του νησιού, Θανάση Βίτσα, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαμοθράκης.