Skip to main content

Στη Ντιναμό Βουκουρεστίου υπέγραψαν Κατσικάς - Καρασαλίδης

Οι δύο Έλληνες αμυντικοί υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την τριταθλήτρια Ρουμανίας και ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ομάδας στη Σλοβενία

Στη Ρουμανία και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιώργος Κατσικάς και Αριστοτέλης Καρασαλίδης.

Ο πρώην αμυντικός των Ηρακλή και ΠΑΟΚ αγωνίζονταν στην ολλανδική Τβέντε και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στη δανεζική Έσμπιεργκ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της ρουμανικής πρωτεύουσας.

Ο 27χρονος παίκτης πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στη Σλοβενία.

Από τη μεριά του ο 26χρονος Καρασαλίδης αγωνίστηκε πέρσι στην Ξάνθη και με τη σειρά του πέρασε από ιατρικές εξετάσεις με τα τυπικά να απομένουν για την υπογραφή του συμβολαίου και την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της τριταθλήτριας Ρουμανίας.


Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κατσικάς μιλώντας στη «Gazeta Sporturilor» δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την καινούργια του ομάδα ώστε να επιστρέψει στην κορυφή του ρουμανικού ποδοσφαίρου:

«Είναι μία πρόκληση για μένα, αποφάσισα να έρθω αφού πήρα πληροφορίες και μίλησα με τον ατζέντη μου, μαθαίνοντας κάποια πράγματα για την ιστορία του συλλόγου και τους οπαδούς. Ξέρω ότι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τώρα είναι ένα σταθερό κλαμπ και όλα είναι καλά. Νομίζω ότι χτίζεται μία νέα Ντιναμό και σε μερικά χρόνια θα κυριαρχήσει στην Ρουμανία και θα ξαναβγεί στην Ευρώπη. Είχα δει αρκετά παιχνίδια της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είδα στιγμιότυπα από την εξέδρα, σε εμάς τους Έλληνες αρέσει να παίζουμε σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Μου αρέσει να ξεκινάω το παιχνίδι από την άμυνα, είμαι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με την μπάλα στα πόδια, είμαι αριστεροπόδαρος. Είμαι ψηλός και όταν ήμουν 15 ετών είχα ασχοληθεί με το μπάσκετ για να χαλαρώνω και να περνάω καλά. Μου αρέσει πάρα πολύ να γυμνάζομαι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με την ομάδα και ειδικά για τα επίσημα παιχνίδια. Είμαι πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, έπαιζα στην Δανία και οι αντίπαλοι δεν με υποδέχονταν με λουλούδια. Δεν φοβάμαι τίποτα σαν ποδοσφαιριστής, θα δείξω την αξία μου στο γήπεδο», δήλωσε ο 27χρονος αμυντικός.