Skip to main content

Στη Μονή Λαζαριστών θα τραγουδίσει τη Δευτέρα η Φωτεινή Βελεσιώτου

Μια ξεχωριστή συναυλία θα δώσει η Φωτεινή Βελεσιώτου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 21:30.

Με μια στιβαρή φωνή που διασχίζει τους μουσικούς ωκεανούς και ρεύματα, εδώ και μερικά χρόνια η Φωτεινή Βελεσιώτου έχει δημιουργήσει το δικό της, ξεχωριστό κοινό. Για όλους αυτούς που οι «Μέλισσες» τα «Διόδια» και τα άλλα χαρακτηριστικά της τραγούδια χρωματίζουν και δίνουν νόημα στην κάθε τους μέρα, η σεμνή και ουσιαστική τραγουδίστρια δίνει μια ξεχωριστή συναυλία τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 21:30, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.  

Η Φωτεινή Βελεσιώτου προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά, με πολλές sold out συναυλίες. Όλες αυτές οι συναυλίες –και πολύ περισσότερο αυτή στη Μονή Λαζαριστών- είναι παράλληλα ένα ταξίδι όχι μόνο στα δικά της κομμάτια και δισκογραφία, αλλά και σε όλες αυτές τις στιγμές και τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική ιστορία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Φεστιβάλ, στη συναυλία θα είναι μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που αναμένεται να απασχολήσει πολλούς και για πολύ τα επόμενα χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει και η τιμητική συμμετοχή από το Σύνολο Τρίχορδων Μπουζουκιών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Παίζουν οι φοιτητές: Θέμης Παπαμηνάς, Άγγελος Τσιαλμίδης και Χρήστος Τυρπάνης.
Υπεύθυνοι διδάσκοντες: Λευτέρης Τσικουρίδης & Γιώργος Καραμφίλλης

Στη συναυλία θα παίξουν οι μουσικοί:

Νίκος Παπαναστασίου (διεύθυνση ορχήστρας, πιάνο, ακορντεόν)
Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος (κιθάρα)
Γιώργος Καραµφίλλης (µπουζούκι)
∆ιονύσης Μακρής (κοντραµπάσο)
Θωµάς Κωστούλας (τύµπανα)
Γιάννης Οικονοµίδης (τροµπέτα, φλικόρνο)


Τιμές εισιτηρίων:

10€ (προπώληση)
12€ (ταμείο)
10€ (ανέργων)
6€ (φοιτητικό)

Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση:

Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, τηλ. 2310589200
Stereodisc, Αριστοτέλους 4,  τηλ. 2310262912
Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα, τηλ. 2310538282
Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά)
Harry’s Spot (Αλ. Σβώλου)