Skip to main content

Στη Μακεδονία το 25% των κερδών στα 5άρια του Τζόκερ- 25 οι νικητές

Συνολικά 59 εκατομμύρια ευρώ έχει μοιράσει από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ - Τους 140 έχουν φτάσει οι τυχεροί νικητές της δεύτερης κατηγορίας.

Συνολικά 59 εκατομμύρια ευρώ έχει μοιράσει από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ ενώ οκτώ υπερτυχεροί στην πρώτη κατηγορία έχουν κερδίσει περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία, 140 τυχεροί κατάφεραν να μαντέψουν σωστά τους πέντε από τους έξι αριθμούς και έχουν μοιραστεί σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ, το 2017.

Αναφορικά με τη γεωγραφική κατανομή των νικητών της δεύτερης κατηγορίας, οι 140 τυχεροί παίχτες έχουν βρεθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τζόκερ, η Αττική έχει «απορροφήσει» το μεγαλύτερο μέρος των κερδών καθώς είναι και η πολυπληθέστερη περιφέρεια της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ανέδειξε 58 τυχερούς και πήρε το 37% των συνολικών κερδών της δεύτερης κατηγορίας.

Ακολουθεί η Μακεδονία, που συγκέντρωσε το 21% των κερδών στα πεντάρια, αναδεικνύοντας 25 νικητές. Στη συνέχεια έρχονται Κύπρος, Θεσσαλία, Κυκλάδες και Στερεά Ελλάδα με ποσοστά κοντά στο 6-7%.

Πίσω στα πεντάρια του Τζόκερ φαίνεται ότι έχει μείνει η Ήπειρος, που έχει βγάλει μόνο έναν τυχερό στη δεύτερη κατηγορία από την αρχή της χρονιάς. 

Σημειώνεται ότι αυτή την Πέμπτη, 18 Μαΐου, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει τουλάχιστον 1,1 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.