Skip to main content

Στη λίστα του ΠΑΟΚ για τα μετόπισθεν και ο Ζαμπράνο (vids)

Ο Περουβιανός στόπερ της Ρούμπιν Καζάν φέρεται να αποτελεί μία από τις επιλογές που έχει στη λίστα του ο Δικέφαλος για την ενίσχυση της άμυνας

Ένας από τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, φαίνεται πως είναι και ο Κάρλος Ζαμπράνο, πέρα από το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκδηλωθεί για τον Ιταλό στόπερ Τζουζέπε Μπελούσι.

Ο 28χρονος Περουβιανός στόπερ πήρε μετεγγραφή την περσινή σεζόν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη ρωσική Ρούμπιν Καζάν έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Ζαμπράνο είναι 43 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι η περίπτωσή του απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ωστόσο η μετεγγραφή δεν προχώρησε.

Το όνομα του Ζαμπράνο βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας με τον Δικέφαλο να έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο 28χρονος Περουβιανός στόπερ έχει κάνει όνομα στη Γερμανία καθώς πριν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει αγωνιστεί σε Ζανκτ Πάουλι και Σάλκε.