Skip to main content

Στη Λευκωσία τη Τρίτη ο πρωθυπουργός - Το πρόγραμμα

O κ. Τσίπρας θα αφιχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας όπου θα πραγματοποιηθεί η διμερής συνάντησή του με τον Ισραηλινό ομόλογό του

Στη Λευκωσία θα μεταβεί την Τρίτη 8 Μαΐου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στην 4η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο κ. Τσίπρας θα αφιχθεί στις 09:30 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και στις 09:35 θα πραγματοποιηθεί η διμερής συνάντησή του με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Στις 10:15 θα διεξαχθεί η τριμερής συνάντηση των ηγετών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με την παράλληλη διεξαγωγή συναντήσεων των υπουργών Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Επικοινωνιών-Τηλεπικοινωνιών των τριών χωρών.

Στη συνέχεια, στις 11:15, θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή τριμερών συμφωνιών, μνημονίων συνεργασίας και οι δηλώσεις των ηγετών προς τα ΜΜΕ.

Τέλος, στις 11:45 θα διεξαχθεί η διμερής συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.