Skip to main content

Στη Λάρισα την Παρασκευή ο υπουργός Δικαιοσύνης

Το παρόν στις τριήμερες εργασίες της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, που ξεκινούν την Παρασκευή στη Λάρισα, θα δώσει ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χάρης Καστανίδης.
Το παρόν στις τριήμερες εργασίες της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, που ξεκινούν την Παρασκευή στη Λάρισα, θα δώσει ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χάρης Καστανίδης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, κ. Γιώργο Δημήτραινα. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Λάρισα ο κ. Καστανίδης αναμένεται να έχει συνάντηση και με τους γονείς των μαθητών που διώκονται για επεισόδια του περασμένου Δεκεμβρίου, τα οποία έλαβαν χώρα στην πόλη μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το πρόγραμμα των εργασιών της Ολομέλειας έχει ως εξής: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

6.30 μ.μ.: Άφιξη των συνέδρων στη Λάρισα. Αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας. Επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας. Χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Φίλιππο Σαμαρά, από τους επισήμους και από τον πρόεδρο της Ολομέλειας κ. Δημήτριο Παξινό.

9.30 μ.μ.: Δείπνο στο κέντρο «Φρούριο» της Λάρισας.

ΣΑΒΒΑΤΟ

9.30 π.μ.: Αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας. Ανάπτυξη θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

2.30 μ.μ.: Επίσκεψη – ξενάγηση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Γεύμα (catering) στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

5 μ.μ.: Συνέχιση εργασιών της ολομέλειας.

9.30 μ.μ.: Δείπνο στο κέντρο Vilage – 4ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας.

ΚΥΡΙΑΚΗ

9.30 π.μ.: Εκδρομή σε ανατολικές περιοχές της Λάρισας Αμπελάκια, Καρίτσα, Αγιόκαμπος, Αγιά, Μεταξοχώρι. Γεύμα στο Μεταξοχώρι στην ταβέρνα Κεραμίδι.

4 μ.μ.: Επιστροφή στη Λάρισα.


Το Σάββατο 14/11 στις 11.30 π.μ. οι συνοδοί θα μεταβούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρισας, στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία του Αγίου Βελισαρίου – Ωδείο Λάρισας.