Skip to main content

Στη Λάρισα ανοίγει το 17ο κατάστημα της JYSK στην Ελλάδα

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στη θεσσαλική πόλη - Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 17 Μαΐου, στις 9 το πρωί

Στη Λάρισα θα ανοίξει το δέκατο έβδομο κατάστημά της στην Ελλάδα η διεθνής αλυσίδα JYSK, την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 9 το πρωί, βάσει του πενταετούς πλάνου της εταιρείας που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Η Λάρισα διαθέτει ήδη από το 2015 ένα κατάστημα JYSK αλλά η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλική πόλη, φτάνοντας έτσι τα δέκα επτά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν δεκαέξι ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα, με πιο πρόσφατο αυτό στις Σέρρες που εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα. «Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Βάσω Γκαλή, Περιφερειακή Διευθύντρια της JYSK, εξηγώντας την στρατηγική  της εταιρείας αναφέρει: «Στη JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα,  να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Η υλοποίηση αυτής της στρατηγικής μας ώθησε να ανοίξουμε και δεύτερο κατάστημα στη Λάρισα προσφέροντας έτσι ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους της πόλης, σε όποιο σημείο της Λάρισας κι αν διαμένουν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η JYSK βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στη Λάρισα, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στη Λ. Καραμανλή και Κερκίνης (1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας) και η Διευθύντρια Περιφέρειας κα Γκαλή και οι υπάλληλοι του νέου καταστήματος  ανυπομονούν να καλωσορίσουν τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι και τον κήπο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Γκαλή: «Το νέο μας κατάστημα φιλοδοξούμε να γίνει γρήγορα αγαπημένος προορισμός αγορών για τους πελάτες μας. Η JYSK έχει μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα ειδών ύπνου όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, όμως οι πελάτες μας μπορούν να βρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών αλλά και χρηστικών ειδών για το σπίτι και τον κήπο, σε εξαιρετικές τιμές και με την εγγύηση ποιότητας και το Σκανδιναβικό design της JYSK».

Σχετικά με το νέο κατάστημα JYSK στη Λάρισα

- Το κατάστημα έχει 9 υπαλλήλους.
- Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα.
- Διευθύντρια του καταστήματος είναι η κυρία Μαρία Μπάρδα.
- Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 17 Μαΐου, στις 9 το πρωί. Το κατάστημα βρίσκεται στη Λ. Καραμανλή και Κερκίνης (1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας).