Skip to main content

Στη φυλακή ο 53χρονος πατέρας 13 παιδιών για αποπλάνηση της κόρης του

Πατέρας 13 παιδιών κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Τι γίνεται με την υπόθεση του 56χρονου.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 2η τακτική ανακρίτρια ο 53χρονος πατέρας ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε εις βάρος της ανήλικης κόρης του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για φαντασιώσεις της παθούσας, παρ' όλα αυτά προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέως.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, την περασμένη Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του 2ου Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης που του απήγγειλε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών και στη συνέχεια τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια όπου απολογήθηκε σήμερα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 53χρονος είναι άνθρωπος της εκκλησίας και πατέρας 13 παιδιών, απ' τα οποία το ένα απεβίωσε αιφνιδίως, πριν λίγο καιρό, σε ηλικία 25 ετών. Η μικρότερη 14χρονη κόρη του που είναι μαθήτρια Γυμνασίου, αποκάλυψε το μαρτύριο της γράφοντας ένα γράμμα στην καθηγήτρια της η οποία όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ανέφερε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, ο πατέρας της σε μη επακριβώς προσδιορισμένη χρονική στιγμή, κατά τα έτη 2010-2011, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Φέρεται ότι αποπλάνησε την κόρη του, όταν αυτή ήταν ηλικίας 9-10 ετών, χωρίς η μητέρα της και σύζυγος του 53χρονου να καταλάβει το παραμικρό. Ο κατηγορούμενος περιγράφεται ως βίαιος άνθρωπος που δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένεια του.  

Η άλλη υπόθεση

Στην άλλη περίπτωση αποπλάνησης μιας ανήλικης από υπάλληλο της ΕΡΤ3, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης απολογήθηκε και ο πατέρας της παθούσας που κατηγορείται για απλή συνέργεια στην αποπλάνηση της κόρης του. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, κάθε μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν κατάλαβε ότι ο 53χρονος εργάτης γενικών καθηκόντων της ΕΡΤ3 έβαζε χέρι στην κόρη του μπροστά στα μάτια του. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται βίντεο που δείχνει τον 53χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε ,να  κρατά στην αγκαλιά του την ανήλικη πιάνοντας το στήθος της ενώ   ο πατέρας φαίνεται να χειροκροτεί.

Ο τελευταίος αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που βιντεοσκοπεί τη σκηνή και κατηγορείται επίσης για απλή συνέργεια στην ασέλγεια.