Skip to main content

Στη φάκα πιάστηκε 24χρονος διακινητής μετά από καταδίωξη

Οι αστυνομικοί προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος σε ύποπτο όχημα, πραγματοποίησαν σήματα, στα οποία ο οδηγός δε συμμορφώθηκε.

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, μετά από καταδίωξη.  

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της αστυνομικοί, στην Εγνατία Οδό – Ύψος διοδίων Ανάληψης, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος σε ύποπτο όχημα, πραγματοποίησαν σήματα, στα οποία ο οδηγός δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία το παραπάνω αυτοκίνητο προσέκρουσε σε παράπλευρη μπάρα προστασίας στο (330,5) χλμ της Εγνατίας Οδού (ύψος Δερβενίου) και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός και  ο συνοδηγός εξήλθαν από αυτό και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο συνοδηγό του οχήματος, ο οποίος μαζί με τον οδηγό, που αναζητείται, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  θα μετέφεραν παράνομα στην Αθήνα, έξι αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν εισέλθει λάθρα στην ελληνική επικράτεια και οι οποίοι εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.