Skip to main content

Στη φάκα οι ληστές με τις αποκριάτικες μάσκες στην Πιερία

Πέντε άτομα είναι οι δράστες της ληστείας σε σούπερ μάρκετ σε χωριό της Πιερίας, οι οποίοι μεταμφιεσμένοι με αποκριάτικες μάσκες, αφαίρεσαν 3.200 ευρώ

Συνελήφθησαν οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε σούπερ μάρκετ σε χωριό της Πιερίας, οι οποίοι μπήκαν στο κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, περούκες και αποκριάτικες μάσκες.

Πρόκεται για πέντε άτομα που αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ. Η ληστεία σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, τρεις 27χρονους και έναν 41χρονο, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία. Χθες το πρωί συνελήφθησαν στην Κατερίνη, έπειτα από συντονισμένη αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, οι 4 εκ των δραστών, ενώ ένας εξ αυτών (27χρονος) είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παρόμοια αδικήματα.  

Σημειώνεται ότι, ως προς το ποινικό τους παρελθόν οι δράστες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για πλήθος παράνομων ενεργειών.  Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αρμοδίως. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.