Skip to main content

Στη φάκα 17χρονος για ληστείες σε πολίτες στην Άνω Πόλη

Ένας 17χρονος αλλοδαπός είναι ο δράστης ληστειών κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε βάρος πολιτών στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Τέλος στη δράση νεαρού άντρα, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις ληστειών, που έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο δεκαήμερο στην Θεσσαλονίκη, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές με τη σύλληψή του.

Πρόκειται για 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία. Την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα, ο 17χρονος με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από γυναίκα ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών ο δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο ανήλικος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 17χρονος διέπραξε δύο ακόμη ληστείες, με την απειλή χρήσης μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας, κατά περίπτωση, σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Στον συλληφθέντα έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η ανάθεση της εντατικής επιμέλειας και επιτήρησής του στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ο 17χρονος, με την σχετική δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.