Skip to main content

Στη Δράμα ο υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Μιχ. Καρχιμάκης

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Καρχιμάκης θα βρεθεί από το βράδυ της Παρασκευής έως το μεσημέρι του Σαββάτου στη Δράμα, για πολιτική ομιλία-στη συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο (5/2) στη Δράμα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης, που θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία στη συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Καθώς στη Δράμα υπάρχει ένα από τα πιο μαχητικά μπλόκα των αγροτικών κινητοποιήσεων (στο Τελωνείο Εξοχής) , προκαλείται εύλογο ενδιαφέρον για τις κινήσεις του υφυπουργού στο νομό –κατά την σχεδόν 24ωρη παραμονή του- αλλά και τις θέσεις που θα εκφράσει τόσο στην ομιλία του (αύριο βράδυ), όσο και στις επαφές που έχει προγραμματίσει με εκπροσώπους αγροτικών και γυναικείων συνεταιρισμών του νομού Δράμας (το πρωί του Σαββάτου).
Ο κ. Καρχιμάκης θα έχει συνάντηση αργά αύριο το απόγευμα με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ν. Δράμας, και στη συνέχεια θα παραστεί στη συνεστίαση των μελών του κόμματός του.  Κατά την επίσκεψή του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνοδεύεται από τους δύο βουλευτές ν. Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Αηδόνη και Χαρά Κεφαλίδου.