Skip to main content

Αυτός είναι ο Γάλλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε προσφυγόπουλα

Ο 52χρονος κατηγορείται ότι χορηγούσε χάπια σε προσφυγόπουλα που φιλοξενούσε σπίτι του στην Τούμπα και έπειτα ασελγούσε πάνω τους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου Γάλλου, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή αγοράς, κατοχής και διάθεσης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 21-02-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος μοναχός του Φραγκισκανικού Τάγματος της Καθολικής Εκκλησίας της Γαλλίας κατηγορείται ότι χορηγούσε χάπια σε τέσσερα προσφυγόπουλα που φιλοξενούσε στο σπίτι που διατηρούσε, στην Τούμπα, και στη συνέχεια, όταν έπεφταν σε λήθαργο, ασελγούσε επάνω τους (δείτε εδώ).

Πρόκειται για τον Montane Muriel - Gerard, του ANDRE Phillippe και της CARMEMTRAN Yvette, ο οποίος γεννήθηκε στις 18-04-1965 στη Γαλλία.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 24-03-2017 και ώρα 12.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων» αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.