Skip to main content

Στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες της Ρούπα και της 25χρονης(φωτο)

Πολλές ακόμη ταυτότητες βρέθηκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη. Δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα.

Οι πλαστές ταυτότητες με τις οποίες κυκλοφορούσαν η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της, αλλά και πολλές άλλες που βρέθηκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα.

Οι Αρχές καλούν όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα πρόσωπα αυτά, να επικοινωνήσει με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ διαβεβαιώνουν ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μεταξύ άλλων κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών:

-Τα στοιχεία ταυτότητας της συλληφθείσας Παναγιώτας Ρούπα του Βίκτορα και της Ειρήνης, γεν. την 03-04-1969 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

-Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της συλληφθείσας Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου του Ανδρέα και της Μαρίας, γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής.

-Φωτογραφίες πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας που βρέθηκε σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου συνελήφθη η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. 

-φωτογραφίες εννέα (9) καταφανώς πλαστών Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας και άδειας ικανότητας οδήγησης, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου συνελήφθη η Παναγιώτα Ρούπα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.