Skip to main content

Στη διεθνή έκθεση νημάτων στο Παρίσι οι ελληνικές επιχειρήσεις

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος θα διοργανώσει για δεύτερη φορά τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) θα διοργανώσει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση Premiere Vision Manufacturing στο Παρίσι τον προσεχή Φεβρουάριο.

Ως γνωστό, η Premiere Vision αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση νημάτων, υφασμάτων και αξεσουάρ στην Ευρώπη. Στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 19 - 21 Σεπτεμβρίου 2017 καταγράφηκε σημαντική αύξηση 7,5% στους επισκέπτες σε σχέση με την έκθεση του Σεπτεμβρίου 2016. Οι επισκέπτες έφτασαν τους 60.565 εκ των οποίων το 73% προέρχεται από 129 χώρες.

Η Premiere Vision Manufacturing αποτελεί ένα ειδικό τμήμα της έκθεσης στο οποίο προβάλλονται οι κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης και της λεκάνης της Μεσογείου. Η Premiere Vision Manufacturing είναι η μοναδική έκθεση στην Ευρώπη στην οποία μπορούν να προβληθούν οι παραγωγικές επιχειρήσεις private label που έχουν την έδρα τους στην ευρωμεσογειακή ζώνη. Στην έκθεση του Σεπτεμβρίου οι εκθέτες της Premiere Vision Manufacturing ήταν 139 εταιρείες από τις χώρες Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία, FYROM, Βουλγαρία, Τουρκία, Μαρόκο και Τυνησία. Την Premiere Vision Manufacturing επισκέφθηκαν περίπου 6.500 αγοραστές μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι γνωστότερες αλυσίδες και brands λιανικής της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Ο ΣΕΠΕΕ θα διοργανώσει για δεύτερη φορά τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στην επόμενη διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 ως 15 Φεβρουαρίου 2018 στο Παρίσι. Στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου συμμετείχαν 5 ελληνικές εταιρείες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 461 ευρώ / τ.μ. για πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει στις 15 Νοεμβρίου. Οι εταιρείες που θα δηλώσουν συμμετοχή για πρώτη φορά θα πρέπει να περάσουν ένα στάδιο αξιολόγησης και επιλογής από ειδική επιτροπή της έκθεσης Premiere Vision Manufacturing.