Skip to main content

Στη ΔΕΘ οι πολιτικοί αρχηγοί

Τη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή Έκθεση θα επισκεφθούν από τις 11 Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες εννέα μέρες όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.
Στη Θεσσαλονίκη και στη Διεθνή Έκθεση στρέφονται τα βλέμματα όλων από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και για εννέα μέρες.

Την πρώτη του επίσκεψη ως πρωθυπουργός της  χώρας θα πραγματοποιήσει στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Γ. Παπανδρέου, όπου το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 π.μ., θα παραβρεθεί στο αγιασμό στα γραφεία της HELEXPO που θα τελεστούν από τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμου. Αμέσως μετά, στις 10:00, οι διοικήσεις της ΔΕΘ ΑΕ και της HELEXPO θα ενημερώσουν τον κ. Πρωθυπουργό για τη φετινή διοργάνωση και για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στον εκθεσιακό φορέα. Στις 10:45 θα ακολουθήσει η καθιερωμένη επίσκεψή του στους χώρους της 75ης ΔΕΘ, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 20:00, ο κ. Παπανδρέου θα εκφωνήσει ομιλία στο  Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης». Η επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, με συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του «Ι.Βελλίδης» στις 13:00.

Την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου στις 17.30 το απόγευμα θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις HELEXPO και ΔΕΘ και στις 19.00 της ίδιας ημέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Την επόμενη μέρα 15 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ η γ. γραμ. ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα και  συγκεκριμένα στις 9.30 το πρωί θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης και θα συναντηθεί με τις διοικήσεις HELEXPO και ΔΕΘ, ενώ στις 11.00 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου θα ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της κο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 το μεσημέρι. Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς, όπου το Σάββατο θα μιλήσει σε παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο  «Ι. Βελλίδης» και την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.