Skip to main content

Στη Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι - Θα επισκεφθεί άμεσα τον βασιλιά Κάρολο

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο του Χίθροου μετά από μια νυχτερινή πτήση

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό να δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο μετά την ανακοίνωση-σοκ του Παλατιού ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο του Χίθροου μετά από μια νυχτερινή πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Αναμένεται να επισκεφθεί αμέσως τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται στο Clarence House, όπως μεταδίδει ο Telegraph.

Το μαύρο Range Rover του Δούκα εθεάθη να φεύγει από το αεροδρόμιο συνοδευόμενο από δύο περιπολικά, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να είχε λάβει αστυνομική προστασία για την επίσκεψή του στο Λονδίνο.

 

Ο Χάρι ταξίδεψε 11 ώρες με πτήση της British Airways για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, αφήνοντας πίσω στο Μοντεσίτο την Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

 

Ελπίδες για «ανακωχή» μεταξύ Χάρι και Καρόλου

Η υπερατλαντική πτήση του Χάρι δημιούργησε ελπίδες ότι η επιστροφή του «άσωτου υιού» στη Βρετανία θα χρησιμοποιηθεί για την επούλωση πληγών με τον βασιλιά Κάρολο και την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι ειδικοί είπαν ότι ελπίζουν ότι το ταξίδι του Χάρι στη Βρετανία είναι ένα «σημάδι ανακωχής» και τα «καλά νέα» για την επούλωση του ρήγματος στη βασιλική οικογένεια θα μπορούσαν να προέλθουν από τα «κακά νέα» για την υγεία του βασιλιά.

Άγνωστο πού θα μείνει ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πατέρας του πιστεύεται ότι βρίσκεται και ξεκουράζεται στο Clarence House σήμερα πριν από τη θεραπεία, με την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον σύζυγό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι να φεύγουν μετά από μια επίσκεψη το πρωί. Δεν είναι γνωστό αν ο Χάρι θα μείνει στο κέντρο του Λονδίνου για να είναι κοντά στον βασιλιά ή στο Γουίνδσορ, πιθανότατα στο άδειο Frogmore Cottage.

Ο Χάρι έφυγε από το LAX για το Λονδίνο χθες το βράδυ για να είναι κοντά στον πατέρα του. Ο Κάρολος του είχε τηλεφωνήσει προσωπικά για να του μεταφέρει τα νέα της υγείας του και ο δούκας του Σάσεξ πήρε αμέσως το πρώτο αεροπλάνο για να μπορέσει να βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.