Skip to main content

Στέλνουν Τζαβέλλα στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ

Δημοσίευμα από την Κύπρο αναφέρει ότι ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε με τον κυπριακό σύλλογο και ότι θα ταξιδέψει προσεχώς στη Μεγαλόνησο

Στην Κύπρο φαίνεται πως θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Τζαβέλλας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα shootandgoal.com, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές Κύπρου και σύντομα θα μεταβεί στη Μεγαλόνησο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά το εν λόγω δημοσίευμα:

«Η βόμβα που όλοι περίμεναν έσκασε στο ΑΠΟΕΛ και ο Γιώργος Τζαβελλας έρχεται στην Κυπρο αφού ανάμεσα στις δυο πλευρές ΑΠΟΕΛ και παίκτη έχει επέλθει κατ' αρχήν συμφωνία για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο παίκτης που τον ήθελε η ΑΕΚ αλλά ήταν πολύ κοντά και σε ισπανική ομάδα κατάφερε το ΑΠΟΕΛ να τον αρπάξει μέσα από τα χεριά τους και να έχει μια προφορική συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες να τον περιμένουν Κύπρο για να ολοκληρωθεί το deal.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάμπερε ζήτησε χρόνο αφού είχε βολιδοσκοπηθεί από την Φούλαμ και θα περίμενε να ακούσει την πρόταση τους. Στο ΑΠΟΕΛ κινήθηκαν αστραπιαία και έτσι κατέληξαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα, έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό που μπορεί να παίξει και σαν σέντερ μπακ αλλά και σαν αριστερός ακραίος αμυντικός».