Skip to main content

Στελέχωση ΑΤ Ωραιοκάστρου λόγω «Αναγνωστόπουλου» ζητά ο Γαβότσης

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ενημέρωσε τον γενικό επιθεωρητή για τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η δημοτική αρχή.

Τη στελέχωση του αστυνομικού τμήματος Ωραιοκάστρου ζήτησε ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Αντιστράτηγο, Μιχαήλ Καραμαλάκη, καθώς όπως είπε η γειτνίαση με το στρατόπεδο «Αναγνωστόπουλου» όπου φιλοξενούνται χιλιάδες πρόσφυγες πιθανό να δημιουργήσει σοβαρά μελλοντικά προβλήματα στην αστυνόμευση της περιοχής.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τις προτάσεις του δημάρχου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ενημέρωσε τον κ. Καραμαλάκη για τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η δημοτική αρχή, δίνοντας έμφαση στην αστυνόμευση του διευρυμένου δήμου και τις ελλείψεις προσωπικού στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Η συνάντηση, εθιμοτυπικού χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ ο κ. Γαβότσης συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού, Ηρακλή Τσακαλίδη.