Skip to main content

Στεφανής: Αμαρτία από τον Θεό να ξαναρίξουν τον Ηρακλή στα χαρτιά

«Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας αλλά την πονάω και την νοιάζομαι», δήλωσε ο πρώην αμυντικός του «Γηραιού»

Για την νέα αδικία που συντελείται εις βάρος του Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και την εκπομπή «Ώρα για Μπλε», ο Κώστας Στεφανής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην αμυντικός του «Γηραιού»:

«Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που φόρεσα τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά την πονάω και την νοιάζομαι. Ενημερώνομαι συχνά και είμαι πολύ αγανακτισμένος με όλα όσα γίνονται. Γιατί πάλι αδικία εις βάρος του Ηρακλή; Γιατί; Τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω;

Είναι αμαρτία από τον Θεό να ξαναρίξουν τον Ηρακλή στα χαρτιά. Εδώ στην Αθήνα ασχολούμαι συνέχεια, διαβάζω καθημερινά και μαθαίνω τα νέα και τρελαίνομαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να θέλω πω στους φιλάθλους μας να μην σταματήσουν τον αγώνα τους μέχρι την δικαίωση.

Δεν ξεχνάω ποτέ τα όσα πέρασα στα τρία χρόνια μου στον Ηρακλή. Δέθηκα με τον κόσμο και την ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι όσοι παίκτες αναγκάζονται να φύγουν, λένε το ίδιο.

Τον Σάββα Παντελίδη τον γνωρίζω προσωπικά εδώ, είναι δουλευταράς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για όσα πέτυχαν παρά το ότι ήταν τόσο καιρό απλήρωτοι. Στον Παντελίδη, στον Νίκο Παπαδόπουλο, στους παίκτες. Δεν θα ξεχάσω την ατάκα του μάνατζερ μου στα 18 μου χρόνια όταν υπέγραφα στον Ηρακλή,ότι θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Έτσι ήταν. Πλέον είμαι προπονητής σε ακαδημίες εδώ στην Αθήνα και ποδόσφαιρο παίζω ερασιτεχνικά. Όταν έφυγα από τον ΟΦΗ ήθελα να επιστρέψω αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Τον Ηρακλή τον αγαπάω και είμαι ακόμα δεμένος».