Skip to main content

Στάση εργασίας την Παρασκευή στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 11.30 στο δικαστικό μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης στον Θέμη Μπαλασόπουλο για τις κινητοποιήσεις του 2011

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης. Η στάση θα πραγματοποιηθεί απο τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 11.30 στο δικαστικό μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης στον Θέμη Μπαλασόπουλο ως πρώην Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο κ. Μπαλασόπουλο «καλείται ως κατηγορούμενος, γιατί εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στη Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2011 προκλήθηκε «ρύπανση στο περιβάλλον», του αποδίδεται δε κατά το κατηγορητήριο, ότι ως Πρόεδρος τότε της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, «δεν παρεμπόδισε τη ρύπανση στο περιβάλλον που υπήρξε κατά την κινητοποίηση και ως αποτέλεσμα αυτής». Δικάζεται, λοιπόν, μαζί με τον τότε Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Συνδέσμου Ο.Τ.Α. Νομού Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016».