Skip to main content

Στανόγιεβιτς για κλήρωση EL: Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο Κίεβο

Επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου, σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου

Την κλήρωση της Νιόν, που φέρνει ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, σχολίασε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Όπως είπε ο Σέρβος προπονητής των «ασπρόμαυρων», «φυσικά και θα είμαστε έτοιμοι για τις δύο αναμετρήσεις».

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν σημαντικές ομάδες, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και για αυτό πιστεύω είμαστε το φαβορί», σχολίασε αρχικά ο Στανόγεβιτς.

Σχετικά με πληροφορίες που έχει για τους Ουκρανούς, ο ίδιος σημείωσε: «Έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος είναι στην ομάδα 3-4 χρόνια. Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα και θα έχουν και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσουν εμάς, οπότε θα είναι λίγο πιο έτοιμοι. Τώρα θα ξεκινήσει η ανάλυση του αντιπάλου».

Για το αν είναι θετικό το γεγονός πως ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Τούμπα, ο Σέρβος προπονητής είπε: «Προτιμώ το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου».
 
Ερωτηθείς εάν θα είναι έτοιμη η ομάδα, τόνισε: «Φυσικά και θα είμαστε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι».
 
Τέλος, για την άφιξη του Ρέι, ο Στανόγεβιτς υπογράμμισε: «Μας βοηθάει πολύ η άφιξη του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγούμενη ομάδα του και εμείς θέλαμε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση».