Skip to main content

Στανόγεβιτς: Ίσως η ομάδα γυρίσει στο περσινό της σύστημα (video)

O Σέρβος προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του αν και παραδέχθηκε πως στη συνέχεια την περιμένει καλύτερη

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Φένλο εξέφρασε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που παραδέχθηκε πως στη συνέχεια περιμένει καλύτερο τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Σέρβος στάθηκε στην κόπωση των παικτών ενώ παραδέχθηκε πως δεν αποκλείεται η ομάδα να επανέλθει στο σύστημα που έπαιζε πέρσι (4-2-3-1 ή 4-3-3).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

«Είναι πάντα σημαντικό να παίρνεις τη νίκη σε ένα παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Από την απόδοση, όμως, δεν είμαι ικανοποιημένος. Είναι βέβαια και θέμα φυσικής κατάστασης, είναι βαριά τα πόδια και δεν μπορούμε να έχουμε τα τρεξίματα που θέλουμε.

Είναι αλήθεια ότι στο β’ ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά και πάλι όχι στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Θα το δούμε στις επόμενες ημέρες για να καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί που πρέπει.

Από την αρχή έχω πει ότι πρέπει εγώ να προσαρμοστώ στους παίκτες και τις ανάγκες του συλλόγου. Στόχος μου είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα και θα κοιτάξουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουμε στο σύστημα που είχαν μάθει να παίζουν οι παίκτες, κάνοντας βέβαια κάποιες τροποποιήσεις».