Skip to main content

Σταφυλίδης: Κάτι πρέπει να αλλάξει, κάτι δεν βοηθάει τον ΠΑΟΚ

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την κατάσταση που επικρατεί στο «Δικέφαλο» μίλησε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο αμυντικός της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την κατάσταση που επικρατεί στο «Δικέφαλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε καμιά φορά τον Ολυμπιακό. Έφτανε μέχρι την περιοχή, ανακόπηκε και 2 φορές με οφσάιντ που δεν ήταν και η διαιτησία σίγουρα δεν βοήθησε ανακόπτοντάς φάσεις και μην αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί σωστά».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε τον Ολυμπιακό: «Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, βέβαια δεν ήμουν στο γήπεδο, να δω τις αντιδράσεις. Είδα έναν ΠΑΟΚ σκληρό, με καλά τρεξίματα, να βάζει τα πόδια του και να παλεύει».

Για την μικρή παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ στην επίθεση, ευθύνεται η κακή του απόδοση ή καλή του Ολυμπιακού: «Νομίζω και τα δύο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός, ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, όμως έχει συμβεί και σε αλλά παιχνίδια να μην κάνει τελικές».

Για το ποιους ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πολύ ο Χατζηισαΐας. Ήταν πολύ καλός στο πρώτο παιχνίδι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα ντέρμπι και μακάρι να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα. Ήταν ρίσκο για τον Τούντορ και του βγήκε. Και ο Τσίμιροτ ήταν ωραίος, δεν τον έχω δει πολύ να αγωνίζεται όμως σίγουρα μπορεί να προσφέρει παραπάνω.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Όταν όλοι μιλάμε για την κλάση του, την εμπειρία του και τις παραστάσεις του, σίγουρα περιμένουμε παραπάνω πράγματα από αυτόν».

Για τα λεφτά του Σαββίδη που δεν πιάνουν τόπο: «Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται το ίδιο πράγμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει, κάτι δε βοηθάει την ομάδα και πρέπει όλοι οι παράγοντες να βρούνε τι είναι αυτό».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Όχι, ίσως κάποια στιγμή, πάντως τώρα σίγουρα όχι».