Skip to main content

Στα χέρια των αρχών ο διαρρήκτης αποθηκών της Τούμπας

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες διέρρηξε συνολικά 6 αποθήκες στην περιοχή της Τούμπας και της Πυλαίας, προχώρησε η αστυνομία.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες διέρρηξε συνολικά 6 αποθήκες στην περιοχή της Τούμπας και της Πυλαίας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο 30χρονος στην προσπάθειά του να διαρρήξει αποθήκη πολυκατοικίας της Τούμπας έγινε αντιληπτός από ενοίκους, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του 30χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σάκος που περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς από τις αποθήκες που έχει διαρρήξει αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ποδήλατα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.