Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ και Κατρούγκαλος κατά Γεωργιάδη για το ζήτημα Αυγενάκη

Στο επίκεντρο οι φωτογραφίες που έδειξε ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι Κατρούγκαλος και Κουντουρά φωτογραφήθηκαν με τον κ.Μπαμπάμτση.

Για χυδαιότητα και γκεμπελισμό καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη για τις  φωτογραφίες που έδειξε ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Κατρούγκαλος και η 'Ελενα Κουντουρά έχουν φωτογραφηθεί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον κ. Μπαμπάμτση.

Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω τουίτερ, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών.

Αυτό, όμως, διαψεύδει ο κ. Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας».

ΣΥΡΙΖΑ: Γκεμπελισμοί και ανόητες χυδαιότητες από ΝΔ

Με ανακοίνωσή του με τίτλο «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι επέδειξε και κάποιες φωτογραφίες από το κινητό του, στις οποίες όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εικονίζονταν άλλα πρόσωπα.

«Στη σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό.

Ο Α. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί.

Η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή. Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση.