Skip to main content

Στα κίτρινα ο Καζναφέρης, Χουάνμα ο επόμενος

Στην απόκτηση του μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα Κώστα Καζναφέρη προχώρησε ο Άρης, ενώ με τα κίτρινα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο τερματοφύλακας Χουάνμα. Ο Κάρλος Ουμπέρτο Ρουίς βρίσκεται πολύ κοντά στον
Στην απόκτηση του μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα Κώστα Καζναφέρη προχώρησε ο Άρης. Για όνειρο που πραγματοποιήθηκε έκανε λόγο ο 23χρονος ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές.
Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» απέκτησαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Κώστα Καζναφέρη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να βοηθήσει του Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για τηνη απόκτηση του Καζναφέρη έχει ως εξής: «H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση από τον ΠΑΣ Γιάννενα με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Καζναφέρη.  Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 22-06-1987. Έχει ύψος 1.77 και είναι 74 κιλά. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας το 2004 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005 είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Πήρε μεταγραφή για τα Γιάννενα όπου από τον Ιανουάριο του 2006 ως και σήμερα είχε 65 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ενδιάμεσα για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πυρσό Γρεβενών για 13 αγώνες. Συνολικά έχει 108 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ημ. Γέννησης: 22-06-1987
Ύψος: 1.77
Βάρος 74κ.
Θέση: Μέσος
Χώρα: Ελλάδα»

Κασναφέρης: « Όνειρο ζωής για μένα»

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Κώστας Καζναφέρης μίλησε στο arisfc.gr σημειώνοντας: «Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα η σημερινή καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Για μένα ήταν όνειρο ζωής η μεταγραφή σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ και για αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Πήρε Χουάνμα

Στον Άρη θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο τερματοφύλακας Χουάνμα, ο οποίος μαζί με τους Σηφάκη και Βελλίδη θα αποτελεί την τριάδα τερματοφυλάκων των «κίτρινων».
Μόνο τα τυπικά απομένουν, ώστε ο Μανουέλ Μπαρέρο ή απλά Χουάνμα να ανακοινωθεί από τον Άρη και να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των «κίτρινων».
Ο Ισπανός γκολκίπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Έκτορ Κούπερ και μαζί με Σηφάκη και Βελλίδη θα αποτελούν την τριάδα των τερματοφυλάκων του μακεδονικού συλλόγου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Χουάνμα προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και έμεινε στην ομάδα της πρωτεύουσας μέχρι το 2004, έχοντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.
Η επόμενη σεζόν ήταν η πιο «γεμάτη» της καριέρας του, αφού υπερασπίστηκε 30 φορές τα δοκάρια της Νουμάνθια.
Την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε σε Μέριντα, Ουνιβερσιδάδ, Ατλέτικο Θιουδάδ και Αλκορκόν, ενώ ως μέλος της τελευταίας απέκλεισε πέρυσι τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό κύπελλο.
Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και η επικύρωση της συμφωνίας αναμένεται σύντομα.

Κοντά σε Ρουίς

Ο Κάρλος Ουμπέρτο Ρουίς βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη, αφού ο επιθετικός από την Γουατεμάλα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην συμπρωτεύουσα.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Ουμπέρτο Ρουίς βρίσκεται ο Άρης, αφού οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον επιθετικό από την Γουατεμάλα και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον μακεδονικό σύλλογο και ακολούθως να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.
Ο Ρουίς είναι γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου 1979, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με επιτυχία στο Μεξικό με την Πουέμπλα.
Είναι 83 φορές διεθνής με την εθνική Γουατεμάλας, όπου έχει πετύχει 41 γκολ και πριν από δέκα χρόνια είχε ξαναπεράσει από την Ελλάδα, αφού έπαιξε για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαψεύσεις για Χαριστέα

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «football.fr» ο Άγγελος Χαριστέας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, κάτι που διαψεύστηκε ωστόσο τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από την «κίτρινη» ΠΑΕ, αφού τονίστηκε ότι τα συγκεκριμένα σενάρια είναι επιστημονικής φαντασίας.

Διορία σε Αρκά

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Χούλιο Αρκά για τον Άρη. Οι μεταγραφές επιθετικού αλλά και αμυντικού μέσου αποτελούν προτεραιότητες για τον Έκτορ Κούπερ.
Οι περιπτώσεις των Χούλιο Αρκά και Έντι Τζόνσον αποτελούν… αξεπέραστο εμπόδιο για την ομάδα του Άρη. Η καθεμία ξεχωριστά έχει τη δική της υπόθεση και τα δικά της χαρακτηριστικά.

Η διαφορά του ενός χρόνου

Στην περίπτωση Αρκά τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Ο Αργεντίνος άσος της Μίντλεσμπρο επιθυμεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο Άρης του προσφέρει διετές αντίστοιχα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση. Χθες η πλευρά του Άρη έκανε την τελική της προσφορά για τον Λατίνο άσο και έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση της για απάντηση μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Αν το θέμα επί της ουσίας, δεν διευθετηθεί τότε οι «κίτρινοι» θα κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις.

«Καίει» του Τζόνσον

Ένας άλλος συνάμα σκόπελος που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρης είναι η περίπτωση του Έντι Τζόνσον. Ο Αμερικανός στράικερ επιθυμεί συμβόλαιο ύψους 350.000 ευρώ τον χρόνο.
Επιπρόσθετα, η Φούλαμ θέλει 600.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή. Η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μία και καλή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.