Skip to main content

Στα ύψη παραμένει και σήμερα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται σήμερα γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ειδικότερα, σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμοί κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.