Skip to main content

Στα ημιτελικά του κυπέλλου προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Αστέρα

Σκόρερ για το τριφύλλι κόντρα στους Αρκάδες ήταν ο Νίκος Μαρινάκης στο 92΄πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο Παναθηναϊκός εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Σκόρερ για το τριφύλλι ήταν ο Νίκος Μαρινάκης στο 92΄όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Τάσου Χατζηγιοβάνη και πάσα στον Τζαντομένικο Μέστο, ο Ιταλός αμυντικός σέντραρε και ο Έλληνας άσος πήρε την κεφαλιά για το τελικό 0-1.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα ενώ πλέον το τριφύλλι περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά όπου θα προκύψει από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ''8'' την Πέμπτη.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Χαραλαμπίδης): Αθανασιάδης, Καλτσάς (64' Ιγκλέσιας), Ευαγγέλου, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Μακροστέργιος, Τσουκαλάς (64' Δημούτσος), Μπαστιανός, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς (74' Φαρίνια), Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουχούμης, Ρέις, Λουντ, Εμποκού (66' Χατζηγιοβάνης),  Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ (74' Μαρινάκης), Λέτο (60' Μολίνς).