Skip to main content

Στα χέρια της ΕΠΟ το ογκώδες πόρισμα για τα οικονομικά

Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στη FIFA και στην UEFA, ενώ θα καθορίσει και τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις

Παραδόθηκε στην ΕΠΟ το πόρισμα εσωτερικού οικονομικού ελέγχου που διενεργεί η εταιρεία Deloitte στην oμοσπονδία για τη χρήση έως τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα του ογκώδους πορίσματος αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον έπειτα από το «σκάνδαλο TravelPlan», και τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την εταιρεία της ΕΠΟ με την επωνυμία «Ευ Αγωνίζεσθαι», τις αναθέσεις έργων, τις συμβάσεις που υπογράφονταν, τις χρυσές κάρτες κ.α.

Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στη FIFA και στην UEFA, ενώ θα καθορίσει και τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις, που θα περιγράφονται σε αυτό.

Όσον αφορά τη διαδικασία αναμόρφωσης της ομοσπονδίας, την Τετάρτη (1/2) αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα ο εκπρόσωπος της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλος, έπειτα από μια εβδομάδα παραμονής κατά την οποία συνεργάστηκε με την ΠΔΕ/ΕΠΟ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα.