Skip to main content

Στα αστέρια ο ΠΑΟΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (video)

Με πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που πέτυχε «ασπρόμαυρο» ρεκόρ στο σκοράρισμα, ο «Δικέφαλος» κλείδωσε τη συμμετοχή του στα προκριματικά του CL

Τη νίκη με 0-3 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Super League.

Πλέον, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος» κλείδωσε τη συμμετοχή του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League καθώς έχει 61 βαθμούς έναντι 57 του 3ου Ολυμπιακού (κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε ρεκόρ «ασπρόμαυρου» σκοραρίσματος καθώς έφτασε τα 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ξεπερνώντας το αντίστοιχο του Στέφανου Αθανασιάδη που είχε σταματήσει στα 23.

Το σκορ για τον «Δικέφαλο» άνοιξε στο 27΄ο Πρίγιοβιτς που επωφελήθηκε από τα… τερτίπια της μπάλας σε προσπάθεια του Μουνιέ που κατέληξε στο πόδι του διαιτητή Τζήλου και μετέπειτα στον Σέρβο επιθετικό που πλάσαρε τον Βλαχοδήμο για το 0-1.

Ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης» επιθετικής γραμμής ήταν αυτός που στο 65΄έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους φιλοξενούμενους όταν ο Πέλκας πήρε τη μπάλα από τον Ινσούα (διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ οι γηπεδούχοι) και συνδυάστηκε ωραία με τον Πρίγιοβιτς που πλάσαρε ωραία τον Βλαχοδήμο πετυχαίνοντας το 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους Θεσσαλονικείς έβαλε στο 84΄ο Σάχοβ όταν ο Μάτος γύρισε ωραία τη μπάλα από τα δεξιά προς τη μεγάλη περιοχή και ο Ουκρανός μέσος σαν τρέιλερ έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του ομογενή τερματοφύλακα των «πρασίνων» διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις εδώ την παρακάμερα του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (63' Μολίνς), Μουνιέ, Λουντ (17' λ.τ. Μυστακίδης λ.τ.), Λουτσιάνο, Κουρμπέλης (85' λ.τυ Οικονόμου), Τζανδάρης, Κολοβέτσιος.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (74' Λημνιός), Μπίσεσβαρ (82' Σάχοβ), Μακ (69' Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.