Skip to main content

Σπυρόπουλος: Καταφέραμε την οικονομική αυτοδυναμία μας

Για την οικονομική αυτοδυναμία του Κινήματος μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Ρ. Σπυρόπουλος κατά την τοποθέτησή του στο Εθνικό Συμβούλιο του κυβερνώντος κόμματος.
Για την οικονομική αυτοδυναμία του Κινήματος, που «ουσιαστικά την καταφέραμε», μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Ρ. Σπυρόπουλος κατά την τοποθέτησή του στο Εθνικό Συμβούλιο του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει την πιο σύγχρονη δομή καταγραφής και παρακράτησης εισφορών από όλα τα κόμματα του σοσιαλιστικού στρατοπέδου στην ΕΕ, αναφέροντας ότι ήδη 150.000 μέλη έχουν την κάρτα μέλους, και πως στα επόμενα δύο χρόνια μπορούν να φτάσουν στα 250.000.

Επιπλέον, ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι ο φετινός προϋπολογισμός είναι "ακόμα πιο συγκρατημένος" από τον προηγούμενο και πως θα αναρτηθεί μετά την έγκριση του σήμερα από το Σώμα.

Εξάλλου, ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στο κτήριο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο «γίνεται πραγματικότητα», και που αναμένεται στο τέλος του χρόνου να έχει παραδοθεί για τις οργανώσεις της πόλης.