Skip to main content

Σπίρτζης: Μέσα στον Φεβρουάριο κλείνουν οι μπάρες στο μετρό

Ένα μεγάλο μέρος του «δεν πληρώνω» δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης, είπε ο υπουργός Μεταφορών.

Mέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς διαβεβαιώνει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, εκτιμώντας ότι και τα τελευταία εμπόδια που υπάρχουν θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι τότε, ενώ για όσον αφορά τις απώλειες του ΟΑΣΑ υπογράμμισε ότι «τα προηγούμενα χρόνια έχανε 65-70 εκατ. ευρώ από τα πλαστά εισιτήρια».

Σχετικά με το ζήτημα των διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο δήλωσε ότι δεν θα μπουν, διευκρινίζοντας ότι «εκεί που προβλεπόταν από τις συμβάσεις του 2006 να γίνουν σταθμοί διοδίων και δεν έχουν γίνει, αυτά τα έξοδα πληρώνονται από το Δημόσιο».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο κίνημα «Δεν πληρώνω», ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι «ένα μεγάλο μέρος του ''δεν πληρώνω'' δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης και δεν υπάρχει ακόμα στις συμβάσεις».

«Πριν το δεν πληρώνω υπήρχε το κίνημα του πληρώνω πολλά περισσότερα, και αυτό αφορούσε το κόστος των έργων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.