Skip to main content

Σπίρτζης: Είμαι σοσιαλιστής - Δεν ήμουν ποτέ στην ομάδα Τσοχατζόπουλου

Ότι ανήκει ιδεολογικά στο ΠΑΣΟΚ κατηγόρησαν τον υπουργό ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.

Σοσιαλιστής δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στις επικρίσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα, σφοδρή κριτική άσκησαν στον υπουργό για το νομοσχέδιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, κατηγορώντας τον κ. Σπίρτζη ότι ανήκει ιδεολογικά στο ΠΑΣΟΚ.

«Είστε η καρδιά του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Θεοχάρης, ενώ ο κ. Μπουκώρος στην ομιλία του είπε «εσείς είσαστε του ΠΑΣΟΚ».

«Λοιπόν για να τελειώνουμε εδώ μέσα, είμαι σοσιαλιστής. Τελεία και παύλα. Γεννήθηκα το 1969, δεν υπήρξα ποτέ ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είχα συνδικαλιστική δράση στο ΤΕΕ με την ψήφο των συναδέλφων μου με μια παράταξη που διασπάστηκε το 2000 και για να τελειώνουμε, δεν ήμουν ποτέ στην ομάδα του κ. Τσοχατζόπουλου», απάντησε ο κ. Σπίρτζης.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι έφυγε από την παράταξή του στο ΤΕΕ όταν ήρθε η «Δεξιά Σοσιαλδημοκρατία», απευθυνόμενος στον βουλευτή Χάρη Θεοχάρη.