Skip to main content

Σπίρτζης: Δεν θα συμμετάσχω στο διαρκές συνέδριο ούτε και στις κάλπες του Σεπτεμβρίου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να μπει σε βαθύ διάλογο για τα αίτια της πορείας του. Αντί γι' αυτό, μετατόπισε το βάρος της διαδικασίας από την πολιτική στην επικοινωνία»

Τη διαφωνία του με τις εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας πως δεν θα συμμετάσχει στο Διαρκές Συνέδριο ούτε στην εκλογή νέου αρχηγού.

«Έχω διαφωνήσει με τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και δεν θα συμμετάσχω στο διαρκές συνέδριο αλλά ούτε και στις κάλπες του Σεπτέμβριου», τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Χρήστος Σπίρτζης, ωστόσο ανέφερε ότι θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Νοεμβρίου.

Ο κ. Σπίρτζης επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να μπει σε βαθύ διάλογο για τα αίτια της πορείας του. Αντί γι' αυτό, μετατόπισε το βάρος της διαδικασίας από την πολιτική στην επικοινωνία».

Ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες για την προεδρία, με αφορμή και την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, τόνισε ότι «για να είναι καλοί οι αρχηγοί χρειάζονται αξιόπιστη ομάδα αλλά όχι μέσα από μια διαδικασία που εκφυλίζει την πολιτική και δεν την έχει στην πρώτη γραμμή».