Skip to main content

Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν νοιάζεται αληθινά για τους δύο στρατιωτικούς

Αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε υποσχεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών, λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου, σχετικά με το ζήτημα επαναπατρισμού των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη από τις τουρκικές Αρχές, εξαπολύει με σημερινή δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν νοιάζεται στ' αλήθεια για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην Πατρίδα μας», υποστηρίζει η κα. Σπυράκη και προσθέτει: «Επιδεικνύει ανευθυνότητα, που δυστυχώς συνδυάζεται με κυβερνητική ανικανότητα».
 
Χθες, συνεχίζει η εκπρόσωπος της ΝΔ, «αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε υποσχεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών, ενώ ο αρμόδιος Υπουργός Πάνος Καμμένος είναι, για μια ακόμη φορά, εξαφανισμένος».
 
Καλεί, τέλος, την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο νέοι αξιωματικοί το ταχύτερον στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους.